Važno obavještenje iz BOSH

Oct 16, 2016 // By:bobo // No Comment

hgv64d123eVAŽNO OBAVJEŠTENJE O SIGURNOSTI:

MOGUĆ JE RIZIK OD EKSPLOZIJE KOD ODREĐENIH SAMOSTOJEĆIH PLINSKIH ŠTEDNJAKA
Od vlasnika određenih samostojećih plinskih štednjaka zahtijevamo da se pridržavaju sljedećeg obavještenja o sigurnosti.

Pogođen je ograničen broj samostojećih plinskih štednjaka koji su proizvedeni u periodu od januara 2009. do oktobra 2011. godine. U rijetkim slučajevima, plinski ventil može biti oštećen. Kao rezultat toga, može doći do curenja plina, a u izuzetno rijetkim slučajevima postoji rizik od eksplozije.

Da izbjegnu svaku moguću opasnost, vlasnici pogođenog uređaja treba da odmah isključe dovod plina do uređaja i ne smiju ga koristiti dok ne zamijene ventil.

Svim vlasnicima pogođenog uređaja nudimo besplatnu zamjenu ventila za plin koju vrši ovlašteni serviser. Zamjena spornog ventila za plin se vrši u kući vlasnika uređaja, a problem se u potpunosti otklanja., besplatna je te ne zahtijeva nikakve dodatne troškove ili trud kupca.
Posvećeni smo osiguranju najviših sigurnosnih standarda, najboljeg kvaliteta te pouzdanosti u naše proizvodesvih naših proizvoda. Stoga samoinicijativno provodimo ovu sigurnosnu mjeru. Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju smo uzrokovali te vam se zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Provjeriti da li se upozorenje odnosi na vaš uređaj možete na slijedećem linku:

www.gascookingsafety.com/bs-BA

 

 

About bobo

Browse Archived Articles by bobo